gode-raad.dk

Om bloggen

blogHer på denne side kan du læse lidt mere om os, og hvorfor vi startede denne blog. Tanken har længe været hos os, men vi fik ikke reelt mod til at springe ud i det før i 2019. Vi ønskede at lave en platform, hvor det var muligt at finde alle tænkelige gode råd til hverdagen, og det blev begyndelsen til denne blog, som vi efterhånden allerede er meget tilfredse med. Vi er fire unge mænd, der alle sammen har både hus og kone, og vi ved, at det kræver noget at få hverdagen til at hænge sammen. Der er endda også et par stykker af os, der har børn, mens der også er nogle, der ikke har. Vi ved af erfaring, at når man får nogle gode råd fra andre, så er det også, at livet bliver langt lettere. I hvert fald hvis man vælger at følge nogle af dem.

Her på disse sider beskriver vi alt omkring det at få hverdagen til at hænge sammen, hvordan man kan strukturere og planlægge, og hvordan man får det bedste ud af livet. Vi lægger vægt på husholdning, men også på det at lave mad, på haven og på fritiden. Når det kommer til livet, så er der nemlig ikke noget, der kan stå alene, og det handler altid om at få alle elementer med, når man både planlægger og strukturerer sin hverdag. Det kan godt tage lidt tid at finde ud af, hvad det er, der er bedst at gøre, men det er ikke nogen undskyldning for ikke at springe ud i det og samtidig begynde at gøre noget andet, end man ellers gør. Der vil i hvert fald være stor gevinst ved at begynde at følge nogle råd fra alle dem, der har den erfaring, det kræver at vide noget.

Passionerede omkring hverdagen

everyday lifeVi er alle meget passionerede omkring hverdagen, og vi mener, at det er her, det for alvor sker. Det er ikke hverdagen, der skal holde os kørende, og det er heller ikke den, man altid skal gå og se frem til, for så er det, at livet ikke bliver særligt sjovt. Ikke at man ikke må glæde sig til hverdagen og ej heller må nyde den, for selvfølgelig må man det, men det er altså hverdagen, man skal søge at få til at hænge sammen, for at det hele bliver så godt som overhovedet muligt. Når man vælger at følge de mange gode råd, der her på bloggen er at finde, så vil man også opleve, at der sker noget i ens liv, og det er jo bare skønt. Med gode råd i lommen kan man altid gøre noget andet, og det er noget af det, der ofte er brug for i vores liv.

Vi er meget glade for, at du er her, og også ganske beærede over, at du har valgt at følge med på denne blog. Vi håber, du vil blive her og vil være med til at sætte en ny dagsorden i dit liv. Så kan det i hvert fald blive anderledes at være her, og livet kan få helt nye og anderledes dimensioner. Det er jo en dejlig ting, og det handler om at følge de gode ting her i livet. Man kan jo rent faktisk begynde allerede i dag, og det er fedt.